Ha belekóstolnál ízvilágomba, keress bátran!

Kérdésed van? Hívj bátran! +36204167504

Ismerj meg!

Rólam:
Az Edólekvárok 2016-ban azért születtek, mert egy háziasszony a fejébe vette, hogy falusi földjük termésének minden áldását családja számára az asztalra teszi.
A fogyasztói kör következő évben bővült a barátok és ismerősök személyével, s aztán a sok pozitív visszajelzés szárnyakat adott. Így lett a kedvenc foglalatosságból szenvedély, a fakanálforgatás pedig napi szintű elfoglaltsággá nőtte ki magát. A lekvárokat követték a chutney-k, zöldségkrémek, pesztók, évről évre bővítve az elérhető termékek repertoárját. 
Hitvallásom: Az illatok, az ízek, a fűszerek feltöltenek és energiát adnak!
Hiszem, hogy akkor tudunk igazán jóban lenni önmagunkkal, ha olyasmit csinálunk, amit örömmel és igazi szenvedéllyel tudunk végezni. Nekem a gasztronómia, a befőzés, egy ilyen tevékenység.
Szeretek kétkezi munkát végezni, jó érzéssel tölt el, ha látom, hogy a munkámnak látszata, kézzel fogható, ízzel érezhető, szemmel látható eredménye van.
Számomra a főzés terápia. Nincs annál megnyugtatóbb, mint a fazékban az összetevőket kavargatni. Előre eltervezni, hogy mi kerül a fazékba, milyen fűszerrel fogom megbolondítani irtóra élvezetes feladat. A tervezéstől a megvalósulásig, minden percét élvezem. Ha a gyümölcs vagy zöldség leszedésre került, indulhat a munka. És kezdetét veheti az ötletelés. Mit rakjak bele…mivel füszerezzem….mivel édesítsem?
Az ötletet a tett követi, és belevetem magam a munkába. Pucolok, darabolok, turmixolok, füszerezek, és fakanalat ragadok.
Aztán keverem-kavarom, kóstolom és szagolom, legvégén üvegbe zárom.
Embereket élelemmel ellátni felelősség, én pedig kényeztetni akarom azokat, akik valamilyen úton módon az utamba kerülnek!
Kézműves vállalkozásomat törekszem lelkesedéssel, hittel és kiapadhatatlan munkabírással végezni.
2021-ben pályázat utján sikerült egy liofilizáló gépet beszereznem, mellyel újabb perspektívák nyíltak meg előttem a tartósítási eljárás útján.
Azóta töretlenül kísérletezem, liofilizálok, vagyis fagyasztva szárítok és minden egyes program után elégedetten konstatálom, hogy a liofilizálás a jövő “zenéje” lesz.
Hiszem, hogy a liofilizálás olyan modernkori technológia, mely által a tápláló élelem a jövő számára megőrizhető, ezért szlogenem:
Én másképp mentem az ízeket!
2020 augusztus óta védjegyes tagja vagyok az Alpokalja- Fertő-Táj Vidékfejlesztési Egyesület élelmiszer szektorának. 
Számos helyi programban vettem részt, amit az egyesület berkeiben szerveztünk: nyitott porták, csoportos kóstoltatások, workshopok, vendégfogadások.
2021-ben részt vettem a KulinART projektben, mely a helyi gazdák/termelők és étteremtulajdonosokat volt hivatott összehozni. Tematikus heteket szerveztünk közösen az éttermekkel, ahol a helyi termelőktől beszerzett alapanyagokból készült ételeket kóstolhatták a vendégek.
Elköteleződésem a minőségi alapanyagból készített prémium élelmiszer előállítása. Örömmel tölt el, ha bizalmat szavazol termékeim iránt!